Home

ER ZIJN BIJ DE AVONDKASSA NOG

KAARTEN VERKRIJGBAAR!

 

Zaterdag 19 december 2015 

FUNKY DISCO TIME

dé Dance Classics Party van het Noorden!

Tramwerkplaats – Winschoten

headerDe afgelopen jaren zijn we ontzettend vaak benaderd met het verzoek om weer een Funky Disco Time te organiseren. Pasen 2012, straks bijna 4 jaar geleden, hebben we de laatste Funky georganiseerd in Scheemda. En ja ook wij hebben een comeback van Funky Disco Time nooit uitgesloten daar we zelf ook enorme liefhebbers zijn van de soul, funk en disco sound uit de 70’s & 80’s! We vinden, en hopen jullie met ons, dat het na bijna 4 jaar weer tijd is voor een Funky Disco Time!

We hebben gekozen voor de Tramwerkplaats te Winschoten. Een hele mooie en sfeervolle locatie in bijna het hartje van Winschoten. Met zijn industriële uitstraling en de aankleding die je van ons bent gewend wordt de Trampwerkplaats zaterdag 19 december omgetoverd tot een discotheek uit de 70’s & 80’s inclusief discobollen, gekleurde lampen, glitter & glamour en natuurlijk een verlichte dansvloer!

Tijdens Funky Disco Time 2015 worden dé Dance Classics van toen gedraaid door Corné Klijn en Martinus Korte.

DJS

Corné Klijn bekend van o.a. het radioprogramma Kort en Klijn, de opvolger van De Avondspits. Naast Kort en Klijn presenteerde Corné diverse programma’s rondom disco-classics. Vanaf 2002 tot 2009 presenteerde hij op 3FM iedere vrijdag tussen 6 en 7 uur ’s avonds het programma Dance Classics Party Request. Sinds 2010 presenteert Corné Klijn elke vrijdagavond op Radio 6 en Corné@night de Soul Classics en van maandag t/m donderdag Soul Sensations.

Martinus Korte, de DJ die draaide op de laatste Funky in 2012, zag het levenslicht in 1969 en wel tijdens de Summer of ’69. Martinus was al op hele jonge leeftijd besmet met het radio virus. Hij heeft tijdens zijn radio loopbaan voor verschillende radio stations gewerkt en eind jaren negentig stond hij aan de wieg bij de oprichting van de commerciële zender Freez FM. De laatste jaren was Martinus Korte iedere vrijdagmiddag te horen op WaterstadFM met de zeer populaire programma Disco & Dance Classics Party!

Met bovengenoemde DJ’s achter de knoppen en de sfeervolle entourage gaat het weer ouderwets gezellig worden tijdens Funky Disco Time!

De Tramwerkplaats heeft ook een beetje een nadeel, het is niet zo groot als de “oude” Klinker of Eextahal. Dus wil je erbij zijn wacht dan niet te lang met het aanschaffen van je kaart dan weet je zeker dat je erbij bent. Blijf deze site en onze Facebookpagina in de gaten houden voor de datum wanneer de voorverkoop begint.

We hopen jullie allemaal weer te zien in jullie “foute” discokleding. Net als voorgaande jaren is het niet verplicht om in je “foute” kleding onze kant op te komen maar zeker weten dat het de feestvreugde vergroot!

Locatie:            Tramwerkplaats – Havenkade West 3 – Winschoten

Tijden:              20.30 – 02.00 uur

Voorverkoop:    € 15,– per kaart

Funky groet,

Crew Funky Disco Time

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK: www.facebook.com/FunkyDiscoTime