Dresscode

Heb je geen mode uit de jaren ’70 of ’80 bewaard maar wil je wel in een disco outfit Funky Disco Time bezoeken dan staan hieronder een aantal tips!

plateauzolen

Plateauzolen
In het Disco Tijdperk danste je niet op gemakkelijke schoenen. Plateauzolen waren het helemaal. Wie echt hip was stond soms wel 15 centimeter hoger, maar er waren ook al plateauzolen voor de gewone man en vrouw van zo’n 5 centimeter. Toch altijd nog moeilijk om je evenwicht te bewaren.

bloesjes_ruches


Bloesjes & ruches

De navel is nu in, maar hij was dat ook al in het Disco Tijdperk. De bloesjes waren kort en vaak met ruches, je weet wel, van die weelderige randjes langs de knopen.
Soulpijpen

Soulpijpen
Strak van boven en wijd van onder. Dat was het naaipatroon van soulbroeken. Erg praktisch waren ze niet als je bijvoorbeeld op de fiets naar de discotheek ging. De wijde pijpen werden ook er snel vies.

De make-up
De make-up was ronduit uitbundig te noemen. De wimpers werden stevig aangezet (of aangeplakt) zodat de ogen extra goed opvielen. De echte partygangers droegen ook een gekleurde pruik.

Wil je iets huren ga dan even kijken bij Silly Farm Verkleedkisten te Finsterwolde. Maak vooraf wel even een afspraak via 0597 – 333 595 of 06 – 5089 2009.